Luni - Vineri 12:00 - 17:00 (13:00 – 18:00 in Vacante)
Bd. Tudor Vladimirescu 16, Valcea

6 Beneficii ale unui program After School de inalta calitate

Bobul
program

Un program bun de after school poate transforma orele fara scop dupa scoala intr-un timp productiv de invatare. Acesta este un mare beneficiu, in special pentru copiii care invata si gandesc diferit. Iata 6 lucruri pe care le poate face un program afterschool de inalta calitate pentru acestia:

1. Creeaza un sentiment de apartenenta

Daca programul after school nu este condus de o unitate locala, poate fi o modalitate pentru copilul tau de a-si face prieteni noi. A fi departe de scoala poate oferi o pauza de orice preocupari sociale sau evenimente repetitive.

Copiii din programele de after school sunt mai predispusi sa fie inclusi si simt ca fac parte dintr-un grup. Aceste programe au de multe ori beneficiul de a fi constant sub supravegherea permanenta a unui adult asupra activitatilor zilnice.

2. Imbunatatirea abilitatilor sociale

Un program bun promoveaza cooperarea, sprijinul si respectul. Acest lucru ii poate ajuta pe copii sa se simta mai in siguranta in ceea ce priveste participarea la un joc sau initierea unei conversatii.

Daca copilul intampina probleme, personalul trebuie sa intervina si sa ajute copilul sa isi depaseasca obstacolele sociale sau emotionale.

3. Sprijin pentru rezultatele scolare

Temele scolare, de cele mai multe ori pot deveni o problema deoarece copilul poate nu a inteles lectia in clasa asa cum ar trebui. La Bob avem grija ca acestia sa isi rezolve temele scolare si sa inteleaga cum se rezolva aceste teme astfel incat la urmatoarea interactiune cu acel tip de lectie, acestia sa fie pregatiti.

De asemenea, prin rezolvarea temelor scolare in cadrul Bobului, va puteti bucura de timp placut alaturi de copilul dvs. dupa o zi obositoare la munca stiind ca temele acestuia au fost realizate iar lectiile aprofundate in cadrul programului after school.

4. Invatarea este mai distractiva

Bobul de Mustar include in pachetele de after school cursuri in domenii diverse cum ar fi: Computere, Stiinta, Bucatarie, Pictura. In aceste sesiuni, nu exista teste, iar copiii lucreaza ca grup. Este un mod distractiv pentru acestia de a explora, invata si coopera cu alti copiii. Acest lucru le ofera o intelegere mai benefica a domeniului si ii ajuta sa dezvolte o placere in a invata lucruri noi.

5. Siguranta si supraveghere.

Un after school bun va asigura in permanenta o persoana pentru a supraveghea activitatile copiilor cat si sa aiba grija de siguranta acestora. Spre exemplu in timpul orelor de Bucatarie ale Bobului, atunci cand copii folosesc cutite mici destinate acestora, un membru al echipei este in permanenta prezent si ii asista pe copii pentru a prevenii accidentele.

6. Intarirea increderii in sine

Pentru copiii carora le lipseste increderea sau au provocari de invatare, un program after school se poate simti mai comfortabil decat scoala. Copiii ar putea fi mai dispusi sa incerce lucruri noi si sa-si asume riscuri mai pozitive. Acest lucru, la randul sau, poate duce la o stima de sine mai mare si un boost al increderii de sine ce ii va permite copilului sa isi dezvolte o personalitate bogata.

Gasirea programului after school potrivit pentru copilul dvs. este esential pentru o dezvoltare benefica pe termen lung.

Categorii
Informatii contact
program

Telefon

program

Program

Luni - Vineri 12:00 - 17:00 (13:00 – 18:00 in Vacante)

locatie

Adresa

Strada Fantanii nr.17, Ramnicu Valcea