Luni - Vineri 12:00 - 17:00 (13:00 – 18:00 in Vacante)
Bd. Tudor Vladimirescu 16, Valcea

ANTREPRENOR Junior – Modulul START

Bobul
💙 Iata-ne in momentul in care Bobul de Mustar trece de la banalul Atelierelor clasice la un nou nivel de dezvoltare adaptat perfect generatiei actuale de copii, viitori tineri, ce au multe instrumente tehnologice la indemana, dar care le influenteaza in mod accentuat si negativ nivelul de socializare – exact de ceea ce au nevoie zilnic in interactiunile lor. In plus, pandemia a creat blocaje mari in evolutia lor.
 
💙 Asadar, La Bobul de Mustar am inceput Scoala “ANTREPRENOR Junior” in cadrul careia copiii sunt invatati cum sa aiba autonomie, independenta, cum sa comunice eficient, cum sa dobandeasca succesul prin multa munca, cum sa isi construiasca o cariera frumoasa, iar pentru cei cu “stofa” de Lider cum sa isi construiasca o afacere puternica, pornita din dorintele inimii, ridicata pe temelia darurilor si a abilitatilor pe care le poseda fiecare.
 
💙 Cursurile acestei Scoli au loc zilnic, dupa efectuarea temelor, o ora fiind dedicata invatarii, practicii, urmaririi de episoade adaptate copiilor, demonstratiilor.
 
💙 Zilnic copiii intalnesc on-line sau fizic Antreprenori care in cateva minute transmit esenta: “Munca, Munca, Munca !”, Determinare, Perseverenta, Studiu, Daruire, Pasiune, Comunicare, Verticalitate, Retete de succes.
 
💙 Exemple ca: Stefan Mandachi, Simon Maurer, Cristian Onetiu, Lorand Soares Szasz, Ilie Guritoiu, precum si parinti si colaboratori implicati in afaceri proprii, ii motiveaza pe copii sa fie cei mai buni in tot ceea ce fac !
 
💙 Pentru ca schimbam mentalitati !
Temele scolare fara schimbarea mentalitatii (a obiceiurilor toxice) nu aduc rezultate copilului atunci cand va fi pe cont propriu !
 
0744.637702, 0744.637701
Categorii
Informatii contact
program

Telefon

program

Program

Luni - Vineri 12:00 - 17:00 (13:00 – 18:00 in Vacante)

locatie

Adresa

Strada Fantanii nr.17, Ramnicu Valcea