Luni-Vineri: 8:00 - 17:00
Strada Fantanii nr.17, Valcea

Atelier de Engleza

Bobul
relatie profesori

Integram cunoștințe de vocabular și gramatică, punem accent pe listening-ascultare, writing-scris, reading-citire și, mai ales, speaking-vorbit. Orele se bazează atât pe rezolvarea de sarcini prevăzute în manualele de lucru, cât și pe jocuri de rol, în care copii au ocazia să învețe și să exerseze expresii uzuale de comunicare orală, dar și pe alte tipuri de activități (proiecte, jocuri).

Manualele/cărțile pe care le folosim, prin conținutul lor, pe lângă faptul că-i ajută pe copii să se descurce în viața reală, în situații adecvate vârstei lor, sunt structurate astfel încât să acopere și cerințele și cunoștințele necesare în cazul în care se dorește susținerea unui examen Cambridge (Starters-aproximativ 7-8 ani, Movers 8-11 ani, Flyers 9-12 ani).

Informatii Profesor

Alexandro Onea, absolventă a Liceului Pedagogic din Râmnicu Vâlcea, a Facultății de Limbi și Literaturi Străine (engleza-portugheză) și a Masteratului pentru Traducerea Textului Literar Contemporan în limba engleză (Universitatea din București). Pe lângă acestea, dețin un Certificat  Cambridge CELTA obținut la Budapesta, într-un centru educațional coordonat de Universitatea Cambridge, care-mi dă posibilitatea de a preda engleza oriunde în lume. Am lucrat ca asistent profesor la British Council în București, unde am învățat numeroase metode interactive de predare. Am lucrat, de asemenea, la un centru privat de predare a limbii engleze în Râmnicu Vâlcea. În total am experiența de predare de 6 ani.

Participare Atelier

Vrei ca și copilul tău să învețe să fie responsabil, empatic, competitiv și puternic? Exercitiile constante abordate in cadrul activitatilor extracurriculare  îmbunătățesc învățarea și la școală, deoarece mintea învață să se concentreze și să se mențină mai bine. Invață să privească imaginea de ansamblu.

Atelierele noastre sunt disponibile tuturor copiilor inscrisi la Bobul de Mustar.

Informatii contact
program

Telefon

program

Program

Luni-Vineri: 8:00 - 17:00

locatie

Adresa

Ferdinand nr. 2A, Ramnicu Valcea