Luni-Vineri: 8:00 - 17:00
Strada Fantanii nr.17, Valcea

Atelier de Lectura

Bobul
bobul de mustar (25)

Abilitățile de citire ale unui copil sunt importante pentru succesul lor în școală, deoarece le vor permite să acceseze amploarea curriculum-ului și să-și îmbunătățească abilitățile de comunicare și limbă. În plus, lectura poate fi un moment distractiv și imaginativ pentru copii, care le deschide porțile către tot felul de lumi noi pentru ei.

Poveștile îi conferă unui copil lecții de viață foarte importante, care, la rândul lor, formează o bază solidă pentru a răspunde situațiilor de viață. De exemplu: gestionarea dezamăgirii, a fi amabil etc.

Atelierul de lectură este conceput pentru a oferi o bază în artele lingvistice pentru copiii BOB. Constatăm un entuziasm surprinzător atunci când copiii încep să citească. Ei vor stăpâni citirea cuvintelor complexe cu mai multe silabe încorporate în povești adecvate pe nivelul de varsta și vor învăța noi grupuri de vocale cu sunete fonetice standard.

Vor învăța să recunoască și să scrie puncte de vedere, opinii, să răspundă la întrebări despre poveste și să exerseze compunerea paragrafelor de bază descriptive, narative și de comparatie.

Ei vor învăța instrumentele necesare pentru a identifica ideea principală, detaliile și vor face diferențe logice cu privire la personaje, la actiunea narata și concluzii pe marginea acestora.

Indiferent dacă copilul abia începe să învețe să citească sau dacă este fluent, putem juca un rol important în a-l menține interesat de cărți. Aflam ce îl interesează, il ajutam să descopere cărți care să fie atrăgătoare și distractive și petrecem timpul citind cărțile împreună.

 

“Cărţile sunt prietenii cei mai liniştiţi şi constanţi, consilierii cei mai accesibili şi înţelepţi şi profesorii cu cea mai multă răbdare.”
Charles W. Eliot
Participare Atelier

Vrei ca și copilul tău să învețe să fie responsabil, empatic, competitiv și puternic? Exercitiile constante abordate in cadrul activitatilor extracurriculare  îmbunătățesc învățarea și la școală, deoarece mintea învață să se concentreze și să se mențină mai bine. Invață să privească imaginea de ansamblu.

Atelierele noastre sunt disponibile tuturor copiilor inscrisi la Bobul de Mustar.

Informatii contact
program

Telefon

program

Program

Luni-Vineri: 8:00 - 17:00

locatie

Adresa

Ferdinand nr. 2A, Ramnicu Valcea