Luni-Vineri: 8:00 - 17:00
Ferdinand nr. 2A, Valcea

Atelier de Pictura

Bobul
pictura bobul

Punem “mintea pe bigudiuri” cu exerciții de artă diferite, concepute pentru a relaxa mintea, precum și pentru a-si explora emoțiile și sentimentele. În plus, arătam modalități de îmbunătățire a abilităților artistice, cum ar fi desenul, pictura, colajul și altele, precum și îmbunătățirea abilităților de gândire în artă, cum ar fi simțul compoziției și culoarea.

Crearea artei poate fi extrem de terapeutică și, la acest curs, se gasesc modalități de a rămâne prezent și de a reduce stresul, totul în timp ce se exprima și se imbunatatesc abilitățile artistice.

Artoterapia este o tehnică înrădăcinată în ideea că exprimarea creativă poate favoriza bunăstarea emotionala. Arta, fie creând-o, fie observand arta altora, este dozata pentru a ajuta copiii să exploreze emoțiile, să dezvolte conștiința individuala, crește stima de sine și lucrează la abilitățile sociale.

Ca mediu expresiv, arta poate fi folosită pentru a ajuta copiii să comunice și să exploreze diferite aspecte ale propriilor personalități.

Pe măsură ce copiii creează artă, ei pot analiza ceea ce au făcut și cum îi face să se simtă. Prin explorarea artei lor, acestia pot căuta teme și conflicte care le pot afecta gândurile, emoțiile și comportamentele.

Când produc artă cu propriile mânute, se dezvolta o conectivitate neuronală crescută în zona creierului care se ocupă de memorie și auto-monitorizare. Aceasta zonă devine mai activă atunci când se angajează în creatia artistica Din punct de vedere mental, devenim mai rezistenți psihologic, avem perspective pozitive sporite și devenim mai conștienți de sine. Acest lucru ne ajută să facem față problemelor viitoare, factorilor de stres sau evenimentelor.

Participare Atelier

Vrei ca și copilul tău să învețe să fie responsabil, empatic, competitiv și puternic? Exercitiile constante abordate in cadrul activitatilor extracurriculare  îmbunătățesc învățarea și la școală, deoarece mintea învață să se concentreze și să se mențină mai bine. Invață să privească imaginea de ansamblu.

Atelierele noastre sunt disponibile tuturor copiilor inscrisi la Bobul de Mustar.

Informatii contact
program

Telefon

program

Program

Luni-Vineri: 8:00 - 17:00

locatie

Adresa

Ferdinand nr. 2A, Ramnicu Valcea