Luni-Vineri: 8:00 - 17:00
Ferdinand nr. 2A, Valcea

Atelier de Religie

Bobul
religie bobul

In fiecare săptămâna oferim posibilitatea copiilor care frecventează Centrului Educațional și Vocațional “Bobul de Muștar”de a experimenta cultura ortodoxa integrată în curriculum.

Impartasim concepte și valori într-un mod distractiv, orientat către vârstele și nivelurile de înțelegere ale copiilor. Ii implicam pe pitici prin cântece, cărți și jocuri – toate acestea întărind în același timp adevărurile religioase învățate în casa si la scoala.

La nivel social, participarea la cursul de Religie îi ajută pe copii să-și facă prieteni într-o atmosferă de pozitivitate și dragoste. De fapt, clasele devin ele însele mini-comunități în care copiii își pot pune întrebări și pot discuta convingerile lor cu colegii cu aceeași idee. La un nivel superior, educația religioasă inițiază legătura copiilor mici cu Dumnezeu. Acest aspect oferă copiilor șansa să se gândească la întrebări importante: Cine sunt? De ce sunt aici? Cum pot decide ce este bine?

Participare Atelier

Vrei ca și copilul tău să învețe să fie responsabil, empatic, competitiv și puternic? Exercitiile constante abordate in cadrul activitatilor extracurriculare  îmbunătățesc învățarea și la școală, deoarece mintea învață să se concentreze și să se mențină mai bine. Invață să privească imaginea de ansamblu.

Atelierele noastre sunt disponibile tuturor copiilor inscrisi la Bobul de Mustar.

Informatii contact
program

Telefon

program

Program

Luni-Vineri: 8:00 - 17:00

locatie

Adresa

Ferdinand nr. 2A, Ramnicu Valcea