Luni - Vineri 12:00 - 17:00 (13:00 – 18:00 in Vacante)
Bd. Tudor Vladimirescu 16, Valcea

Au inceput inscrierile pentru Grupa Mica

Bobul
afterschool

DOAR 7 LOCURI DISPONIBILE PENTRU GRUPA MICA!

Preșcolarii grupei mici așteaptă cu nerăbdare să își cunoască noii colegi! Fiecare părinte își dorește tot ce este mai bun pentru copilul sau. Bazele formării unui copil joacă un rol extrem de important în dezvoltarea lui pe tot parcursul vieții, întrucât vârstă de 3-5 ani reprezintă etapă în care ei acumulează detalii ce ne pot impresiona pe noi, adulții.

Încă de la început, fiecare copil beneficiază de specialist în dezvoltare cognitivă, îndrumare în proiecte și ore de studiu specifice vârstei.

Ne dorim ca fiecare bobiță din Centrul nostru să se simtă că într-o adevărată familie, de aceea suntem alături de fiecare copil din toate punctele de vedere pe toată perioada colaborării.

Abonamentul este valabil pe perioada a cincisprezece ședințe, în pachet fiind incluși trei profesori alături de care vor lucra și evolua: profesorul pentru învățământul preșcolar, profesor pentru limba și literatura engleză și un specialist în dezvoltarea cognitivă a copiilor. Punem accent și pe dezvoltarea abilităților geografice, astfel încât organizăm săptămânal mici excursii, drumeții, jocuri în natură, creând un frumos buchet de amintiri și baza unei vieți active și echilibrate.

Așadar, abia așteptăm să ne cunoaștem și să contribuim împreună la frumoasa creștere a copiilor, la o copilărie cu vise ce vor deveni realitate, să formăm adulți responsabili și să ducem educația către cele mai înalte culmi!

 

#afterschool #valcea #gradinita #educatie #ateliere #bobuldemustar #activitaticuroade

Tel. 0744.637702, 0744.637701

Categorii
Informatii contact
program

Telefon

program

Program

Luni - Vineri 12:00 - 17:00 (13:00 – 18:00 in Vacante)

locatie

Adresa

Strada Fantanii nr.17, Ramnicu Valcea