Luni - Vineri 12:00 - 17:00 (13:00 – 18:00 in Vacante)
Bd. Tudor Vladimirescu 16, Valcea

Catalina – Despre sustinere si atentie

Bobul
catalina

Astazi este despre Catalina – Andreea. La multi ani binecuvantati, copil bun !

Cat de frumos poate evolua un copil atunci cand este sustinut si antrenat !

Cum poate pomul vietii sa infloreasca, daca nu prin iubire si devotament ?

Povestea Catalinei la Bob a inceput de curand, insa, in cel mai scurt timp s-au vazut rezultate remarcabile.

Am descoperit in Catalina un diamant neslefuit, o fetita cu o istetime grozava, dand dovada de maturitate si o vointa impresionanta. Singurul defect era neincrederea pe plan scolar si integrarea in colectivitate.

Adesea avea o teama in a raspunde, nu isi dorea sa iasa in evidenta, nu stapanea asezarea scrisului in pagina, nu intelegea ceea ce citea.

S-a lucrat cu ea individual cat si alaturi de ceilalti elevi, s-au pus in practica activitati si jocuri educationale pentru dezvoltarea capacitatilor, dar mai presus de toate, i s-a oferit iubire, timp, i s-a dat curaj si a fost zilnic incurajata. Acest copil stia multe lucruri din diferite domenii, era matura in gandire, dar nu avusese parte de Antrenorul potrivit.

Dupa fiecare zi la Bob in care invata si petrecea ore intregi corectandu-se, Catalina lucra si acasa.

Saptamanal, doamna invatator a lucrat pentru a-i corecta fiecare defect, reusind sa ii dezvolte o gandire critica prin exercitii matematice, pornind de la simplu la complex. Prin astfel de exercitii, Catalina si-a dezvoltat si abilitatea de autoevaluare. Matematica a devenit o placere si o materie usor de inteles.

Pe partea artistica si creativa, datorita orelor de lectura, citit si scriere, Catalina reuseste sa inteleaga mesajul scris si sa recepteze cu usurinta mesajele orale, respecta asezarea textului in pagina si si-a imbunatatit si scrisul.

Datorita comunicarii deschise dintre parinte-profesori, devotamentului, implicarii si seriozitatii, ne madrim astazi cu roadele frumoase ale unui copil de nota 10 !

Intreaga calatorie conteaza, iar noi suntem gata sa facem parte din povestea fiecarui copil !

Bobul de Mustar, Activitati cu Roade

Categorii
Informatii contact
program

Telefon

program

Program

Luni - Vineri 12:00 - 17:00 (13:00 – 18:00 in Vacante)

locatie

Adresa

Strada Fantanii nr.17, Ramnicu Valcea