Luni - Vineri 12:00 - 17:00 (13:00 – 18:00 in Vacante)
Bd. Tudor Vladimirescu 16, Valcea

Cea mai reusita Compunere dupa Reteta “Bobul de Mustar”

Bobul
compunere
📜 Cea mai frumoasa “reteta proprie” pentru scrierea de Compuneri la Bobul de Mustar este compusa din cele mai ingenioase ingrediente: competitie, motivatie, premii, antrenament, cursuri, tematica, imaginatie, exprimare, implicare totala, echipa, comunicare, siguranta, incredere.
 
🏆 Castigatorul acestei saptamani este ROBERT Vasile – Clasa I a, care ne-a suprins atat de placut prin expresiile, imaginatia si descrierea unui peisaj de munte, incat a fost votat cu unanimitate de voturi. Chiar si colegii au intuit ca el va fi castigatorul, aceasta fiind cea mai frumoasa validare. FELICITARI, Robert ! Suntem foarte mandri de evolutia ta !
 
💛 O alta surpriza a fost sa vedem copii de clasa pregatitoare implicandu-se, scriind stangaci dar frumos, amuzant, compuneri micute, fiind un deliciu sa descoperim dorinta lor de implicare, de antrenament asumat in urma cursurilor de Antreprenoriat. La aceasta categorie am avut un premiu special ce a mers catre Anelisse.
 
#antreprenor #junior #afterschool #bobuldemustar #activitaticuroade #fericire #credinta #iubire #munca #educatie #calitate #5stele #scoala #altfel #mentalitate #romana #matematica #compuneri #geografie
 
0744.637702, 0744.637701
Categorii
Informatii contact
program

Telefon

program

Program

Luni - Vineri 12:00 - 17:00 (13:00 – 18:00 in Vacante)

locatie

Adresa

Strada Fantanii nr.17, Ramnicu Valcea