Luni - Vineri 12:00 - 17:00 (13:00 – 18:00 in Vacante)
Bd. Tudor Vladimirescu 16, Valcea

ÎNCREDEREA

Bobul

INCREDEREA cred ca este cel mai frumos sentiment, cea mai minunata descoperire intr-un om. Este palpabila, o vezi, o simti, este ceva ce nu poti disimula. Ea se transmite de la inceput sau nu se transmite niciodata.

Vorbesc despre ceva testat pe pielea mea in zeci de ani.

Este minunat cand vezi ca nu te inseli. Simti fericire cand ti se dovedeste ca exista si nu poti sa nu ai dezamagire cand simti ca nu ai avut incredere in altcineva si ai ajuns la final, cazandu-i masca pe care cu greu a tinut-o…

Geanina este mamica, este un om dedicat, este educator la Bobul de Mustar, “invatacel” la randul ei, dar mai presus de toate un om transparent, o femeie energica, pozitiva, optimista, luptatoare, un fel de “leoaica”. Este o combinatie de fermitate, bunatate, pasiune, iar elementele forte o definesc clar: organizata, consecventa, perseverenta si creativa.

Odata ce ii transmiti cum trebuie implementat un program – nu uita si o face cu o precizie de pilot, mai mult, gasind exact ce trebuie si urmand cu rigurozitate planul de desfasurare al propriilor lectii. Este o placere sa vezi si sa auzi ceea ce se dezvolta la ea la Clasa.

Iti multumim ca esti aici, acum, pentru totdeauna, cu acesti copii prescolari la care roadele se vad zi de zi, din ce in ce mai mult si mai frumos. Iti multumim ca vei fi cu alte generatii ce asteapta pline de speranta cate un lider de exceptie pentru a fi salvati din negura vremurilor lipsite de curaj si moralitate !

Copiii zilelor noastre au cea mai mare nevoie de astfel de exemple, de oameni verticali, optimisti, autoritari dar in acelasi timp cu o inima plina de bunatate si iubire.

Bobul de Mustar este o altfel de Gradinita in Ramnicu Valcea, un altfel de Afterschool, este un Sistem Educational bazat pe Roade concrete, pe valori eterne, nu doar pe notiuni didactice sau simple ateliere, ci pe o multitudine de valori plantate in inima copiilor astfel incat micutii ce vor deveni maine adulti sa fie verticali, curajosi, competenti, empatici si cei mai buni lideri.

 

Denisa Anescu, Co-Fondator „Bobul de Mustar”

 

    

   

   

Categorii
Informatii contact
program

Telefon

program

Program

Luni - Vineri 12:00 - 17:00 (13:00 – 18:00 in Vacante)

locatie

Adresa

Strada Fantanii nr.17, Ramnicu Valcea