Luni - Vineri 12:00 - 17:00 (13:00 – 18:00 in Vacante)
Bd. Tudor Vladimirescu 16, Valcea

MANIFEST EDUCAȚIE

Bobul
manifest de educatie

Manifest – pentru cei care nu ne cunosc, ne cunosc mai puțin, vor să ne cunoască sau pretind că ne cunosc.

Ce NU suntem:

“Bobul de Muștar” NU este: creșă, un sistem de îngrijire, un afterschool unde copilului “i se fac” temele, i se dă să mănânce și este lăsat să se joace dupa mofturile sale.

Ce SUNTEM:

🌳 Un Sistem Educațional prin care schimbăm mentalități, obiceiuri, moduri de viață, Destinele copiilor.

🌳 Suntem un Sistem Educațional prin care Dezvoltăm Inteligența Emoțională pentru ca fiecare copil să ajungă la Echilibru, Autonomie, capacitatea de a-și efectua SINGUR temele, de a fi plăcut și remarcat în societate prin abilitățile, comportamentul si educația dobândite.

🌳 Suntem un Sistem de echilibrare a Familiei, de conectare cu aceasta acolo unde părinții sunt părinți fizic dar nu știu comportamental sau psihologic să fie părinții cei mai buni.

🌳 Suntem un Sistem Educațional cu o Echipă de Specialiști care depun eforturi colosale pentru copii, pe toate planurile: educațional, academic, emoțional, empatic, cultural.

🌳 Suntem cei care vă sesizăm in mod direct, fară ocolișuri, neconcordanțele, chiar dacă doare. Orice rană doare, dar dacă te ocupi de vindecare se cicatrizează, altfel rămâne deschisă până se infectează în cele mai multe cazuri.

🌳 Ce observăm: acolo unde este iubire si o comuniune perfectă (100%) între părinți – copiii nu au dezechilibre (sau insesizabile, minore), sunt senzaționali !

🌳 Costurile nu sunt pentru o simplă îngrijire ci preponderent pentru Echipa de Specialiști care se ocupă de Rodul Copiilor și implicit al Părinților. Asistăm permanent la Binecuvântate Minuni, Rezultate fantastice: se echilibrează familii întregi pornind de la copii ! Dar DOAR acolo unde se dorește, există deschidere și se începe prin renunțarea la orgoliu, la mândrie, la micșorarea ego-ului și Frecventarea Constantă a Centrului, fără întreruperi.

🌺 Dacă ne împărtașiți valorile, vă doriți cu Adevărat o schimbare MAJORĂ, Roade Veșnice, vă invităm să ne călcați pragul și să formăm o Echipă unită, echilibrată și puternică, cu un cuvânt de spus în societatea majoritar ipocrită, cu copii curajoși care se vor remarca cu succes între peste 100 de adulți la vremea adolescenței și a maturității.

🌵 Dacă nu ne împărtășiți valorile – vă rugăm să nu ne pierdeți timpul ! Este foarte valoros pentru noi – cea mai prețioasă resursă a noastră… pentru că se scurge fie în favoare, fie în defavoare… după mentalitatea fiecăruia…

Ne așteptăm și la păreri contradictorii, mai ales din partea persoanelor fără roade concrete, ci doar cu opinii nefondate sau care nu sunt potrivite cu sistemul nostru de valori.

💝 Să auzim de bine ! Pace si Iubire ! Doamne ajută !

#bobuldemustar #activitaticuroade #afterschool #educatie #eq #inteligentaemotionala #gradinita #valori

0744.637702, 0744.637701

Categorii
Informatii contact
program

Telefon

program

Program

Luni - Vineri 12:00 - 17:00 (13:00 – 18:00 in Vacante)

locatie

Adresa

Strada Fantanii nr.17, Ramnicu Valcea