Luni - Vineri 12:00 - 17:00 (13:00 – 18:00 in Vacante)
Bd. Tudor Vladimirescu 16, Valcea

MELYSSA

Bobul
melyssa

Papusile Sperantei au poposit de aceasta data in bratele Melyssei, aducand dubla bucurie: pe de o parte Melyssei care isi serbeaza luna aceasta ziua de nastere, pe de alta parte Ancai – fetita Axanei Golub – cea care da viata atat de frumos acestor minunatii ce contribuie la insanatosirea Ancai prin misiunea lor.

Continuam cu prezentarea Melyssei, un copil deosebit, o bobiță sadită in urma cu 2 ani in Gradina “Bobului de Mustar” pentru a aduce Rod insutit.

Ne-o amintim cat era de delicata, timida dar in acelasi timp ambitioasa, nesigura pe ea, descoperind un Univers complex in mediul nostru nemaintalnit de ea pana atunci, aici impletindu-se intr-un mod ideal competitivitatea cu credinta si iubirea, toate din belsug.

Melyssa reprezinta imaginea ideala a copilului ascultator, ambitios, talentat, frumos atat ca aspect exterior cat si pe interior.

Este un copil perfectionist, care il scrie de 100 de ori pe ,,A’’ pana este ea insasi multumita de rezultat. De aici reiese o motivatie interna impresionanta.

Melyssa are o evolutie uimitoare pe plan cognitiv, comportamental, social si emotional.

Participa cu interes la toate activitatile si are relatii stabile de prietenie cu ceilalti copii.

Este empatica si dornica sa ajute, sa prijine, sa ofere o mana de ajutor.

Uneori poate lasa emotiile sa o copleseasca, insa e varsta la care temperamentul se formeaza pe baza experientelor traite.

Iata cat de minunati sunt copiii, oamenii de langa noi !

Iar cand mediul este unul primitor, in care sufletele vibreaza pline de credinta si iubire au loc Miracole dupa Miracole !

Marturiile parintilor sunt petale de flori in Gradina “Bobului de Mustar”:

https://business.google.com/reviews/l/02091455653130717404

Categorii
Informatii contact
program

Telefon

program

Program

Luni - Vineri 12:00 - 17:00 (13:00 – 18:00 in Vacante)

locatie

Adresa

Strada Fantanii nr.17, Ramnicu Valcea