Luni - Vineri 12:00 - 17:00 (13:00 – 18:00 in Vacante)
Str. Carol I, nr. 35, Valcea

Oana Stratula – Strătulă & Asociații

Bobul
avocat
⚖️ Saptamana aceasta am avut marea onoare si placere de a fi in compania Oanei Stratula, avocat la casa de avocatură de business din București Strătulă & Asociații.
 
💡Este atat de frumos de fiecare data cum ni se confirma faptul ca un Om cu cat este mai inteligent, mai implicat in binele celorlalti, este deschizator de drumuri, implicat 120% in tot ceea ce face… devine mai modest, mai frumos, mai simplu, mai practic…
 
💖 Asta am gasit la Oana in ora sustinuta pentru copiii Bob: simplitate si simt practic in abordarea copiilor, forta si determinare, fair-play, sentimente de mama dar si de profesionist in acelasi timp, frumos dozate…. Si multa multa modestie si intelepciune…
 
⚖️ O abordare minunata am gasit intr-un Joc propus copiilor: 2 tabere cu argumente pro si contra Temelor pentru acasa: cu ce ajuta si cu ce nu ajuta un copil. In rolul judecatorului a fost Darius, dovedind o intelepciune aparte in a da verdictul.
 
⚖️ Un alt punct important in intalnirea cu Oana Stratula au fost sfaturile pline de har oferite copiilor: sa invete sa se apere cu argumente concrete, sa ii apere pe altii la fel de frumos, sa fie verticali, sa isi aleaga o meserie pe care o iubesc 100% si sa munceasca 120%, sa fie foarte buni, cei mai buni, dedicati.
 
👉🏻 Va invitam sa savurati momente unice in secventele urmatoare ! 🎞️
Categorii
Informatii contact
program

Telefon

program

Program

Luni - Vineri 12:00 - 17:00 (13:00 – 18:00 in Vacante)

locatie

Adresa

Strada Fantanii nr.17, Ramnicu Valcea