ALEXANDRA ONEA

Bobul
engleza
ALEXANDRA ONEA

Profesor Engleza

Informatii Profesor

Absolventă a Liceului Pedagogic din Râmnicu Vâlcea, a Facultății de Limbi și Literaturi Străine (engleza-portugheză) și a Masteratului pentru Traducerea Textului Literar Contemporan în limba engleză (Universitatea din București). Pe lângă acestea, dețin un Certificat  Cambridge CELTA obținut la Budapesta, într-un centru educațional coordonat de Universitatea Cambridge, care-mi dă posibilitatea de a preda engleza oriunde în lume. Am lucrat ca asistent profesor la British Council în București, unde am învățat numeroase metode interactive de predare. Am lucrat, de asemenea, la un centru privat de predare a limbii engleze în Râmnicu Vâlcea. In total, am o experienta de 6 ani in predarea limbii engleze si in invatamant.

Manualele/cărțile pe care le folosim, prin conținutul lor, pe lângă faptul că-i ajută pe copii să se descurce în viața reală, în situații adecvate vârstei lor, sunt structurate astfel încât să acopere și cerințele și cunoștințele necesare în cazul în care se dorește susținerea unui examen Cambridge (Starters-aproximativ 7-8 ani, Movers 8-11 ani, Flyers 9-12 ani).

Integram cunoștințe de vocabular și gramatică, punem accent pe listening-ascultare, writing-scris, reading-citire și, mai ales, speaking-vorbit. Orele se bazează atât pe rezolvarea de sarcini prevăzute în manualele de lucru, cât și pe jocuri de rol, în care copii au ocazia să învețe și să exerseze expresii uzuale de comunicare orală, dar și pe alte tipuri de activități (proiecte, jocuri).