GEANINA CIOBANU

Bobul
geanina ciobanu
GEANINA CIOBANU

Prescolari Grupa Mare

Informatii Profesor

Sunt o persoană sociabilă căreia îi plac călătoriile, plimbările în natură, muzica si tot ce este legat de natură, de viețuitoarele planetei și de noi oamenii.

Dragostea de copii și jocurile copilăriei mele, în care adesea jucam rolul educatoarei sau învățatoarei, au constituit motivele înscrierii mele la liceul pedagogic pentru a deveni educatoare/învățătoare, sau cum imi place mie sa spun formator de oameni, deoarece sufletele acestea gingașe de copii pe care îi formezi Azi vor deveni oamenii frumoși și stabili de Mâine.

Sunt absolventă a Colegiului Pedagogic D.P.Perpessius din Brăila, profilul matematică-informatică, dupa care, am urmat un curs de psihopedagogie.

Ca educatoare îmi doresc ca împreună cu copiii să descoperim aceasta frumoasă Lume, să ne bucurăm de ea prin nenumărate activități, jocuri, diverse experiențe care să le formeze abilitățile, aptitudinile, atitudinile și deprinderile practice, menite să îi dezvolte pe plan fizic, psihic, social și emoțional.

În tot acest timp, toate acestea vor fi puse într-o ‘trăistuță’ care va însoți copilul de-a lungul vieții sale. Mă bucură rolul de călăuza a acestor copilași, pe drumul numit ’Viață’, drumul pe parcursul căruia descopăr și învăț multe, la randul meu.